goedkope-schoonmaakartikelen.nl
  • Snelle levering
  • Boven de 194 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Algemene voorwaarden

Voorwaarden

Onderstaande voorwaarden hebben betrekking op bestellingen welke worden geplaatst via deze webshop. RPA schoonmaakartikelen levert aan zowel particulieren als bedrijven en organisaties.

levering

Het standaard aflevergebied van RPA is Nederland. Wanneer u kiest voor 'standaard verzending' brengt RPA bij orders beneden € 160,00 een bedrag € 6,75 aan behandelings- en verzendkosten in rekening. Desgewenst kunt u kiezen voor 'afhalen' en kunt u de bestelling zelf komen afhalen op onze vestiging in Apeldoorn.

Adres:
St. Eustatius 89
7333 NW  Apeldoorn
tel. 055-5343648

Afbeeldingen op de site kunnen iets afwijken van de artikelen die uiteindelijk aan u worden geleverd!

Levertijd is gemiddeld twee tot drie werkdagen, afhankelijk van uw vestigingsplaats en of het product op voorraad is. Wij kunnen u desgewenst vooraf telefonisch of per email laten weten wanneer uw levering gaat plaatsvinden (dit is een indicatie en geen garantie), indien u dit wenst gelieve dit bij de bestelling aan ons mede te delen.

retouren

Reclamaties dienen te worden gedaan binnen 7 dagen na levering. Indien u goederen retour wenst te zenden neemt u telefonisch of per email contact met ons op, u ontvangt een retourzendingsnummer welke u vermeld bij uw retourzending. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd onder vermelding van dit nummer en mits de retourzending franko geschiedt. Wanneer de retourzending het gevolg is van een foutieve bestelling uwerzijds behoudt RPA zich het recht voor om 10% van het netto orderbedrag in rekening te brengen als behandelkosten.

betaling

U kunt betalen middels vooruitbetaling, pay-pal, i-deal, Multisafe-Pay of per creditcard. Reeds bestaande klanten welke beschikken over een klantnummer kunnen op rekening kopen (betaling binnen 14 dagen na factuurdatum). Indien u nog niet eerder op rekening heeft gekocht bij RPA, en u wenst op rekening te kopen, kunt u dit aangeven door te kiezen voor 'op rekening' bij het afsluiten van de order. RPA beoordeelt uw aanvraag en behoudt zich het recht voor om deze zonder opgaaf van reden te weigeren en u te verzoeken om op een andere wijze te betalen.

privacy

Uw bedrijfs- en contactpersoongegevens worden opgenomen in het klantenbestand van RPA. Uw gegevens worden gebruikt voor het uitvoeren van de overeenkomst en risicobeheer. Uw gegevens worden uitsluitend door RPA gebruikt en worden nooit verstrekt aan derden.

disclaimer

De informatie over producten en prijzen op de RPA website is constant aan verandering onderhevig. Wij doen onze uiterste best deze informatie zo foutloos mogelijk te houden. RPA kan echter geen garanties geven m.b.t. de juistheid of de inhoud van de gegevens op onze website en is dan ook niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten of onjuistheden in de content van onze website.

 

 


Volgende