goedkope-schoonmaakartikelen.nl
  • Snelle levering
  • Boven de 194 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Betaling

U kunt betalen middels overschrijving, op rekening, PayPal, iDEAL of per creditcard.

Reeds bestaande klanten welke beschikken over een klantnummer kunnen op rekening kopen (betaling binnen 14 dagen na factuurdatum). Indien u nog niet eerder op rekening heeft gekocht bij RPA, en u wenst op rekening te kopen, kunt u dit aangeven door te kiezen voor 'op rekening' bij het afsluiten van de order. RPA beoordeelt uw aanvraag en behoudt zich het recht voor om deze zonder opgaaf van reden te weigeren en u te verzoeken om op een andere wijze te betalen.

iDEAL

Met iDEAL kunt u uw online aankopen, zonder extra kosten, veilig afrekenen met uw bankpas en e.dentifier binnen de vertrouwde omgeving van Internet Bankieren.
  • Snel en eenvoudig betalen met uw e.dentifier
  • Direct gebruiken, zonder aan te melden
  • Geen creditcard nodig

 

Overschrijving

U kunt het bedrag wat in uw ontvangstemail overmaken naar ABN-Amro: 56.60.24.330. Dit dient altijd te gebeuren onder vermelding van uw BESTELNUMMER. Deze kunt u vinden in de e-mail die u krijgt NA het bestellen van uw bestelling.

Onze verdere gegevens zijn:

RPA schoonmaakartikelen
St. Eustatius 89
7337 NW  Apeldoorn


Moet u een betaling verrichten vanuit het buitenland, dan kunt u de volgende gegevens gebruiken:

Bic-code: NL83ABNA0566024330
Iban-code: ABNANL2A

 

Op Rekening

Wij kunnen uw bestelling ook met "op rekening" (factuur) opsturen. U kunt dan zelf, binnen de door ons gestelde betalingstermijn, bepalen wanneer de factuur betaald wordt. Echter, dit is alleen voor bedrijven.

Zorg ervoor dat u uw bedrijfsnaam invult bij het aanmelden. Na beoordeling van uw bedrijf en e-mailadres zullen wij onmiddelijk uw bestelling in orde maken zodat u uw aankoop snel zult ontvangen. Let op: RPA behoudt zich het recht voor om een bestelling "Op Factuur" te weigeren.
   

 

Creditcard

Wij accepteren ook Mastercard of Visa.
Wij regelen uw creditcard betaling via PayPal. U hoeft hier geen account voor aan te maken. Tijdens het afrekenen kiest u voor PayPal. U hoeft verder niet in te loggen en kunt gewoon uw creditcard gegevens opgeven. PayPal is wereldwijd het meest gebruikte betalingssysteem.

 

PayPal

PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen in online winkels kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd meer dan 150 miljoen rekeninghouders.
  • Maak geld over naar wie dan ook. Het is veilig, eenvoudig en gratis
  • Veilig winkelen - bij veel online webwinkels
  • Winkelen zonder uw financiële informatie door te geven.

Volgende