goedkope-schoonmaakartikelen.nl
  • Snelle levering
  • Boven de 194 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Handdesinfectiealcohol

Onze prijs: 16.50 excl. btw

Schülke Desderman Pure handdesinfectie 1000 ml

Er worden momenteel veel sanitizers verkocht als desinfectiemiddel, terwijl deze middelen helemaal niet desinfecteren. Ze beschermen uw medewerkers en u dus niet tegen virussen en bacteriën. Alleen middelen die voldoen aan de richtlijnen van de overheid en de juiste certificaten hebben, mogen worden verkocht als desinfectiemiddel.

Desderman handdesinfectie wordt gemaakt door het Duitse Schülke. Dit bedrijf is al 125 jaar toonaangevend en vooruitstrevend en inmiddels marktleider. De desinfectiemiddelen die zij maken worden onder andere in de zorg gebruikt. De handdesinfectie is getest op veel voorkomende virussen en bacteriën en beschermt ook tegen Covid-19. De certificaten waarmee de werking wordt bewezen, zijn beschikbaar ter inzage.

Veel handdesinfectiemiddelen drogen de handen uit en veroorzaken schrale en pijnlijke handen. Desderman handdesinfectie beschermt niet alleen tegen virussen en bacteriën, het verzorgt ook de handen. Die worden lekker zacht en voelen prettig aan. Hoe vaak u het ook gebruikt.

als biocide geregistreerd bij het Ctgb (PT1) 14436N

Specificaties
Aantal per colli: 1
Inhoud: 1 ltr.